Romantický Hotel Mlýn Karlštejn

/
Z

Kategorie

R

Poskytované služby

h

Popis

Možnost uspořádání obřadu na romantickém ostrově na břehu Berounky, svatební party pod širým nebem, profesionální a příjemná obsluha, zkušenosti s organizací svateb, romantické prostředí a mnohem více je Vám k dispozici právě v Romantickém Hotelu Mlýn Karlštejn.

Základní informace

  • Místo svatebního obřadu: svatební altánek na ostrově u jezu řeky Berounky, party stan nebo klimatizovaný salonek Petrarca v hotelu
  • Místo pro svatební hostinu: ostrov s party stanem, hotelová restaurace, salonek Petrarca
  • Ubytování: 21 hotelových pokojů s maximální kapacitou 49 osob. Dva svatební pokoje HER a HIS s nadstandardním vybavením.
  • Možnost ubytování též v nedalekém zrenovovaném Penzionu Karlštejn – 9 pokojů 3*standardu s kapacitou 23 lůžek – www.karlstejn-penzion.cz
  • Gastronomie: akce na klíč či dle výběru ze svatebního Menu, grilování na terase nebo na ostrově.
  • Doplňkové služby: hudební produkce, svatební fotograf, květinová výzdoba, svatební dorty a zákusky, lety balonem, projížďka na koni nebo ve svatebním kočáru, vypouštění holubic, atd.

Máte zájem o svatbu nebo svatební hostinu v Romantickém Hotelu Mlýn Karlštejn anebo si chcete prověřit dostupnost termínu?Využijte náš online Svatební formulář anebo nám napište na e-mail mlyn@hhotels.cz.

Maximální počet lůžek: 49

Kontakt

Karlštejn 329
26718 Karlštejn

mlyn@hhotels.cz
+420 311 744 411

www.hotelmlynkarlstejn.cz

Kontaktní formulář na majitele

Další nabídky ze stejné kategorie

Hlavní 6, Strančice 25163
Květnového povstání 194 Praha 10-Benice­ 10300
Vratislavova 36, Praha 2 12800