Chata Nebákov

/
Z

Kategorie

R

Poskytované služby

h

Popis

Na Nebáku je možné pořádat akce všeho druhu. Od firemních schůzek, obchodních jednání, srazy svatby a spoustu jiných. Krásná příroda a milé prostředí nabízí spoustu možností sportovního vyžití. V rybníku se můžete koupat, v okolí jezdit na kole, či jít jen tak na procházku po turistických cestách. Venku u chaty si na hřišti můžete zahrát beach volejbal a večer můžete například posedět s přáteli u táboráku.

Středisko zajišťuje celodenní stravování a v sezóně občerstvení ve vlastním kiosku, kde je možnost posezení v blízkosti místního splavu, pod širým nebem, k dispozici je i přírodní ohniště pro posezení u táboráku, v případě nepříznivého počasí nabízíme posezení u krbu. Pokoje i chaty jsou k dispozici po celý rok. Středisko je známé dobrou kuchyní a příznivými cenovými relacemi.

V budově rekreačního střediska se nachází restaurace, která vaří jak pro ubytované, tak i pro procházející turisty. Součástí restaurace jsou dvě oddělené jídelny a posezení na terase.

Ubytování na budově – Zde se nachází 13 pokojů o celkové kapacitě 41 lůžek. Pokoje jsou dvou až šesti lůžkové.

V areálu chaty Nebákov se nachází 18 chatek. Ty jsou postaveny kolem hřiště na beach volejbal. Pět chatek je dvoulůžkových a zbytek, 13 chatek, je čtyřlůžkových.

Maximální počet svatebčanů: 100
Maximální počet lůžek: 115

Kontakt


507 45 Mladějov v Čechách

nebakov@centrum.cz
721 863 103

www.chatanebakov.info

Kontaktní formulář na majitele

Další nabídky ze stejné kategorie

Lesní 312, Janské Lázně 54225
Horní Folmava 76 Česká Kubice 34532
Dešná 950 Lysá pod Makytou 02054