Statek Blaník

/
Z

Kategorie

R

Poskytované služby

h

Popis

Zveme Vás k příjemné rekreaci na stylově zařízeném statku uprostřed malebné přírody pod bájnou horou Blaník. Statek se nachází v malé klidné osadě Světlá pouze 70km od Prahy. Nabízíme ubytování ve velmi příjemných stylově zařízených pokojích s kachlovými kamny. Dětem uzavřený dvůr, bazén, poležení na kachlové peci, oplocenou zahradu. Součástí je venkovní zastřešený bazén,  brouzdaliště pro děti, vlastní rybník s kapry, zahradní posezení s grilem a keramickou pípou na pivo, hřiště na fotbal, volejbal a jiné míčové hry, biliárd, trampolína, stolní tenis, stolní fotbálek, kroket, prolézačky, pískoviště, v zimě možnost lyžování –  lyžařský vlek 2km.

Vhodné pro rodinné dovolené, oslavy, firemní akce, večírky  svatby.

Prostředí penzionu je ideálním místem pro pořádání team-buildingových a out-doorových akcí. K dispozici je jednací sál pro 55 osob, TV, DVD, promítací plátno. Wi-Fi je volně k dispozici.

Klientele nabízíme zajištění celodenního stravování. Možnost zapůjčení chladícího zařízení na pivo, grilovacího boxu na opékání kýty, krůty, selete.

Celkem 54 lůžek – 15 pokojů. Statek si je možné pronajmout celý, jednu z jeho samostatných částí nebo jednotlivé pokoje.

V samostatné části ve dvoře je malý a velký apartmán.

Malý apartmán s kachlovými kamny a možností poležení na peci má 7 lůžek. Dva třílůžkové neprůchozí pokoje, 1 lůžko v kuchyni a sociální zařízení.  

Velký  apartmán má 36 lůžek v 10 pokojích   /1 x dvoulůžkový, 3 x třílůžkový – jeden s vlastní kuchyní, 5 x čtyřlůžkový – jeden s vlastní kuchyní /, 1 x pětilůžkový, každý s vlastním soc. zařízením,  společenskou místností s malovanými  kachlovými kamny,  plně vybavenou kuchyní včetně myčky na nádobí a automatického espresa.

Dále nabízíme roubenku  s vlastním vchodem ze zahrady s 11 lůžky.  Ve dvou čtyřlůžkových pokojích,  každý s vlastním soc zařízením je 8 lůžek.  Ve velké společenské místnosti  s malovanými kamny, koupelnou a kuchyní včetně myčky na nádobí jsou  3 lůžka. 

K dispozici je společenský sál pro 55 osob s vlastní plně vybavenou kuchyní, včetně myčky na nádobí, automatického espresa a sociálním zařízením.

Farma Blaník Miloše Zapletala vzdálená 1 km.

V případě většího počtu hostů možnost ubytovat v našich dalších objektech.

Více zde: https://www.statekblanik.cz/statek-blanik/

Více zde: https://www.statekblanik.cz/statek-blanik/

Maximální počet lůžek: 54

Kontakt

Světlá 2
257 06 Louňovice pod Blaníkem

chaloupkapodblanikem@seznam.cz
+420 603 155 215

www.statekblanik.cz

Kontaktní formulář na majitele

Další nabídky ze stejné kategorie

Hubenov 17 Borotice 26301
Dolní Chřibská čp. 40 Chřibská 407 44
Lužec nad Cidlinou 247, Lužec nad Cidlinou 503 62