Relax Kyčera

/
Z

Kategorie

R

Poskytované služby

h

Popis

Jeden z nejkrásnějších dnů v životě můžete prožít a oslavit se svými blízkými u nás! Rádi Vám připravíme svatbu v našem hotelu na Prostřední Bečvě, v blízkém okolí  Rožnova pod Radhoštěm. 

Svatební starosti nechejte na nás!                          

Máme více jak desetileté zkušenosti s pořádáním oslav jak v malém rozsahu nebo s více jak sto hosty.  O svatbu se Vám postaráme s kompletním servisem. Sestavíme Vám menu dle Vašeho přání, vyzdobíme tabuli a celou restauraci. Při hostině se o Vás bude starat zkušený personál s osobním přístupem. Pomůžeme Vám při zajištění místa obřadu nebo Vám připravíme stavební altán přímo u nás v hotelovém areálu. 

Nabízíme Vám velký taneční sál – pro až 120 osob +  prostor pro tanec a raut.  Při pěkném počasí můžete využít i letní terasu a stylovou restauraci, která může být  vyhrazena pouze pro svatební hosty. K prezentaci fotografii (zdarma)můžete využít Tv ve vestibulu. V případě potřeby Vám pomůžeme při zajištění hudby, fotografa, kameramana.

Dárek pro novomanžele od nás !

Pro novomanžele nabízíme ubytování v jednom z krásných nových apartmá ZDARMA!!!

Rodinná oslava

Připravíme Vám stůl pro malou soukromou oslavu až po velkou narozeninovou party – vše individuálně nabídneme a sestavíme podle Vašich představ. Konání rautů, banketů a v letních měsících grilovacích party na terase.

Maximální počet svatebčanů: 120

Kontakt

Prostřední Bečva 635
75656 Prostřední Bečva

relax@kycera.cz
777 662 153

www.kycera.cz

Kontaktní formulář na majitele

Další nabídky ze stejné kategorie

Staré Město pod Landštejnem 378 81
Josefův Důl 18 Josefův Důl 46844
Orlické Záhoří 33 Orlické Záhoří 51764